Blanes: Self-catering Vakantie Appartement

Beleef Blanes, één van de bekendste vakantie plaatsen aan het strand van de Costa Brava, op een unieke manier: in een volledig ingericht, comfortabel appartement.

Dat is wat wij, Marcel Smit en Irene Calve, U bieden.

Onze karakteristiek-Spaanse vakantie appartementen liggen in het gezellige oude centrum van het stadje — op minder dan 50 meter van het strand.

Blanes, officieel begin van de Costa Brava, gezien vanaf St. Juan
Blanes, officieel begin van de Costa Brava, gezien vanaf St. Juan

Langs dit strand, Platja de Blanes, ligt de mooie wandel promenade — met daarop een rijke keuze aan eetgelegenheden.

Je ziet er ook vaak muziek voorstellingen, alsmede uitvoeringen van de typisch Catelaanse Sardana dans.

Elke maandag is er een grote markt op de boulevard, en in het verlengde van deze promenade — dat u naar het haventje van Blanes brengt — zijn er geregeld speciale markten, zoals voor kunst, of Catelaanse lekkernijen.

In onze moderne appartementen woont u in het originele, historische gedeelte van Blanes, en dus liggen winkels, restaurantjes, tapas bars, een supermarkt en markten letterlijk om de hoek.

Alles ligt op loopafstand: Neem net als veel Catelanen dat doen een frisse ochtenduik in zee. Koop daarna vers brood bij de warme bakker — of geniet van het onbijt bij, bijvoorbeeld, Casa Oliveras.

Je kan natuurlijk ook alvast de dagelijkse groenten- en fruitmarkt afstruinen om inkopen te doen voor het avond eten. De appartementen hebben immers alles wat u nodig heeft om een heerlijke maaltijd te bereiden.

Barcelona, Girona, Lloret de Mar

Bussen, taxis, het toeristen ‘treintje’ dat van de hotels en campings naar de haven rijdt, en de pendelbus naar de beroemde botanische tuinen van Blanes stoppen om de hoek.

Binnen een mum van tijd komt u overal waar u wezen wilt, inclusief het treinstation voor directe verbindingen met Barcelona en Girona. (Overigens kunnen wij u ook halen en brengen van en naar de luchthavens in beide steden).

Lloret de Mar, Tossa de Mar en andere steden langs de kust zijn ook te bereiken met de veerboot die aan het strand komt.

Vakantie Appartementen

Wij hebben zes appartementen in één gebouw, dat aan een rustige zijstraat ligt.

Appartement 3

De appartementen zijn recentelijk verbouwd, en voldoen aan elk comfort. Het zijn zogeheten ‘self catering’ appartmenten, en dus heeft up de beschikking over een goed ingerichte keuken, met o.a. een ijskast, magnetron, koffiezetapparaat, bestek, servies en pannen.

Het meubilair is nieuw en huiselijk. Elk appartement heeft een moderne badkamer met W.C. wastafel, douche en (met uitzondering van de twee studio appartementen) een wasmachine.

Er is een gemeenschappelijk, zonnig dakterras waar u ook uw was kan drogen.

Elk appartement heeft een televisie waarop ook eventueel ook alle Nederlandse tv zenders kan ontvangen.

Marcel en Irene

Heeft u vragen over de appartementen of over Blanes, neem dan gerust kontakt met ons op.

Marcel en Irene

Huur een self-catering appartement vlak bij het strand